Φυσικοθεραπεία

Τι είναι;

Η φυσικοθεραπεία είναι η επιστήμη που ασχολείται με τη φροντίδα και αποκατάσταση δυσλειτουργιών του ανθρωπίνου σώματος οφειλόμενα σε μυοσκελετικές, νευρολογικές, αναπνευστικές και άλλες παθήσεις.

Χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους όπως οι τεχνικές με τα χέρια που αυξάνουν το εύρος και ελαστικότητα των αρθρώσεων και των μυών, καθώς και ειδικές ασκήσεις που σκοπό έχουν να διατηρήσουν και να αυξήσουν την ελαστικότητα , τη δύναμη και την ισορροπία.

Στη μέθοδο της φυσικοθεραπείας αποτελεί φυσική συνέχεια η μέθοδος Physio Pilates. Η μέθοδος αυτή αποτελεί εξειδικευμένο τρόπο άσκησης που στόχο έχει τον απόλυτο κινητικό ελέγχο του σώματος από τον ασθενή (body awarness) και την ενδυνάμωση των μυών του κορμού και των άκρων.

Το προσωπικό μας

Στο κέντρο μας παρέχεται υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στον τομέα της φυσικοθεραπείας. Όλοι μας οι φυσικοθεραπευτές είναι απόφοιτοι Ελληνικών Πανεπιστημίων, καθώς και εξειδικευμένοι σε χειροπρακτική μέθοδο του manual therapy, έτσι ώστε να έχει ο ασθενής πάντα την καλύτερη και πιο κατάλληλη για αυτόν παρέμβαση.

TOP